Welkom bij Edel Zusjes!

Wij zijn twee enthousiaste zussen die gepassioneerd zijn door edelstenen en decoratie. Onze missie is om de klant te voorzien van unieke en betoverende stukken die een vleugje elegantie en schoonheid aan je leven toevoegen.

Als wholesaler bieden wij ook B2B-verkopen aan. We begrijpen dat binnen de zakelijke wereld specifieke behoeften en vereisten spelen, en daarom zijn wij er om u te ondersteunen. Wij streven ernaar om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.

Als u geïnteresseerd bent in onze B2B-diensten, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. Vul alstublieft uw gegevens in en geef aan welke specifieke producten of diensten u interesseert. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en u verder te begeleiden in het proces.

Dus, of u nu op zoek bent naar producten voor uw winkel, restaurant, hotel, e-commerceplatform of iets anders, wij staan ​​voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek wat wij als wholesaler voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Aanvraagformulier